S 4. septembrom bo Hong Kong Cargo Airlines povečal svoje tovorne storitve med Hongkongom in Oslom.

2024-08-12 11:45


air freight ddp

Hong Kong Cargo Airlines bo pozneje letos dodal nove tovorne storitve med Hongkongom in Oslom, saj družba upa, da bo imela koristi od povpraševanja po morskih izdelkih v Aziji.


Nova tedenska storitev bo uvedena 4. septembra z uporabo tovornega letala Airbus A330-200 letalske družbe.


Upravljavec letališča Oslo Avino je izjavil, da bo nova storitev norveškim izvoznikom omogočila vstop na nove trge ter ponudila učinkovitejše in hitrejše poti v Azijo, kar bo pomagalo izboljšati kakovost izdelkov ob prihodu.


Letališče je izjavilo,"To bo pomagalo povečati trgovino in okrepiti gospodarske vezi med Norveško in Azijo."Dodalo je tudi,"To izboljša stabilnost in zmanjša občutljivost na tržne spremembe. Z več možnostmi transporta se lahko norveška podjetja bolje odzovejo na globalne izzive


Direktorica Avinor Cargo Eva Beate Lande je dodala,"Z veseljem pozdravljamo družbo Hong Kong Cargo Airlines na letališču Oslo. Ta pot zagotavlja norveškim izvoznikom, zlasti izvoznikom ribištva, hitro in zanesljivo transportno pot v Azijo, kar povečuje našo konkurenčnost na svetovnem trgu


V zadnjih mesecih je Hong Kong Cargo Airlines širil svojo mrežo v upanju, da bo izkoristil cvetoči razvoj e-trgovine.


Marca letos je letalska družba začela lete v Riad v Savdski Arabiji.


Pred nedolgo tega februarja je podjetje začelo obratovati na novih linijah do Li è geja v Belgiji in Stansteda v Londonu.


Šele oktobra lani je družba prvič začela delovati v Evropi, kjer je nudila lete v Milano Malpensa.


Povratni let z odhodom iz Evrope s postankom v Oslu bo letalskemu prevozniku pomagal pri nalaganju tovornih letal na njegovih mrežnih povratnih poteh.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)